Przejdź do treści

Vymazanie účtuv Team Mate Pro

Nižšie nájdete dva spôsoby vymazania účtu a používateľských údajov, ktoré sú s ním spojené.

Najrýchlejšie to urobíte v aplikácii

Otvorte Nastavenia, vyberte kartu Môj účet, rozbaľte sekciu Vymazať účet a potvrďte operáciu.

Vymazať účet bez aplikácie

Ako vymazať účet

Účet môžete vymazať priamo v aplikácii alebo odoslať žiadosť e-mailom, aj keď aplikácia už nie je nainštalovaná vo vašom zariadení.

Vymazanie účtu v aplikácii

  1. 1.Otvorte aplikáciu Team Mate Pro.
  2. 2.Prejdite do časti Nastavenia.
  3. 3.Vyberte kartu Môj účet.
  4. 4.Rozbaľte sekciu Vymazať účet.
  5. 5.Prečítajte si upozornenie a potvrďte operáciu.

Vymazanie účtu bez aplikácie

Pošlite e-mail na adresu biuro@team-mate.pro s predmetom Žiadosť o vymazanie účtu Team Mate Pro.

  • Uveďte e-mailovú adresu priradenú k účtu.
  • Uveďte meno a priezvisko a voliteľne aj názov organizácie.
  • Neodosielajte heslo ani iné prihlasovacie údaje.
Odoslať žiadosť o vymazanie účtu

Ak už nemáte prístup k e-mailovej adrese priradenej k účtu, napriek tomu nás kontaktujte. Pred vybavením žiadosti vykonáme dodatočné overenie totožnosti.

Aké údaje budú vymazané?

Vymazanie účtu zahŕňa údaje priamo spojené s vaším používateľským účtom v Team Mate Pro.

Vymazané alebo anonymizované údaje

  • Údaje účtu a prihlasovacie údaje;
  • Meno, priezvisko, e-mailová adresa a profilové údaje;
  • Avatar a používateľské nastavenia;
  • Tokeny zariadení a oznámení;
  • Údaje priamo spojené s používateľským účtom.

Lehoty uchovávania

  • Údaje budú vymazané alebo anonymizované do 30 dní od ukončenia poskytovania služby.
  • Vo výnimočných prípadoch môžu byť údaje uchovávané až 3 roky v súvislosti s nárokmi alebo porušením podmienok používania.

Dôležité informácie

  • Odinštalovanie aplikácie nevymaže účet.
  • Po vymazaní účtu sa už nebudete môcť prihlásiť.
  • E-mailová žiadosť nevyžaduje opätovnú inštaláciu aplikácie.